Followers

Saturday, 3 November 2012

Malas episode infinity @ um - neverending part

Im now @ um. Teman abg g klas beliau. Well to be exact he is now on his 3rd year striving to finish his master hopefully, insyaAllah by this feb, 2013.

Aku, as usual.. Peneman abg y setia. Memandangkan ktorang dri bangi. abg angkot aku tros g um. Kalau tinggalkan kat sne satu hal plak. Nak balik bangi dan pusing balik ke belah kepong sne.. Aku ikot je..

So skrg aku tgh memalaskan diri sndri kat dewan blaja bdk2 neh ^_^ dorang nga nak exam ke ape? Cm makin ramai je org kat cni. Last time aku pegi tak la semeriah neh. Mesti dorang jeles aku dok maen handphone dari td. ;p jom sneak peek sket..









Ok ckp. Aku takot deme prasan plak.. Ohh

Ade 2 jam lagi sblm klas abg abes -_-

Teringat plak ngan game y aku addicted dolu2 tu~ smpai skg kot. Cne skg tade la maen smpai kne tegur ngn abg. dragonville!!

Untuk kepuasan dri sndri je. Korg pn kalau ada smartfon leh download app




Tgk bpe byk duet aku kat ctu~ >_<

Ok, smbung maen game la. Lame lagi neh kat cni..

Till then,
Luv, xoxo

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

sweet tooth said...

Game apa ni? Nmpak cm best jer... Hehehe

afrah.hana said...

Dragon Vale ;) tryla main.. ^_^

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers