Followers

Wednesday, 24 October 2012

Our lil trip back to pantai timur

Ooo oo oo balik kampung~ da basi a cte neh but since aku da tangkap2 gambar makanya kne post jgk~

Tajuk: kelantan y penuh dgn sifat sayangkan negeri

Ktorang balik kampung hari ahad pagi. Bertolak dalam pukul 7++ asalnye nak bertolak awal dlm kul3+ pagi. Da siap berloceng sme.. Tapi paham2 je la.. Bunyi loceng ke mane, kami ntah ke mane. Tbongkang la kami berdua sampai kul 5 pagi baru la aku tersodar.. >_< banyak kejadian yang berlaku sabtu tu, letih sgt tu y tak tjge. Aku jenis y peka ngn loceng ok! Hehe (insyaAllah akan aku ctekan kat korang sme nanti) ok berbalik kepada cte asal~ ^_^

Kampung aku bukan la kat kelantan. Act tganu. Area besut. Sempadan ngan kelantan. Jadi bos (husband aku) decide tuk balik ikot gua musang (instead of ikot jalan pantai) aku? Ok je. Asal sampai ;)

So nak di jadikan cte sesampainye kitorang kat sempadan masuk kelantan..

































Sepenuh penuh jalan tanpa mengira hujan ktorang di iringi ngn penyokong2 kelantan yang menyambut kehadiran penyokong kelantan y baru pulang dari kL! (kerana sanggup ke kL menyokong ahli pasukan trw y menang sabtu lepas agknye? Atau pemain kelantan sendiri y baru pulang dari kL?) huu~ kagum aku.. Kebetulan kete dpn aku bawak bendera kelantan (banyak kete lain lagi yang bwk bendera kelantan sepanjang jln aitu) bos plak kebetulan pakai baju merah :p budak2 tepi jalan mmg melambai2 kat kami.. Lori, kereta dari arah bertentangan flash lampu pada kereta y bawak bendera kelantan dpn kami.. Woo (kagum jap)

Moral of the story: aku kagum dgn sifat sygkan negeri y dimiliki oleh org kelantan.. Agaknye sbb kelantan asek tertindas. Duit bantuan tak dapat.. Asik dikutuk. Jadi sampai mereka sygkan negeri macamtu skali. ** jgn xtreme sgt suda.. #hanya selingan: smge pemimpin kita sedar harta kerajaan milik bersama. Setiap negeri ada lebuhraya sndri.. Tapi kelantan sampai perlu mohon bantuan rakyat tuk bina lebuhraya? Ade sebab tersendiri? Wallahu a'lam..

-Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers